Alma Sipilä

Olen unohtanut, mikä kysymys oli, mutta olen aika varma, että vastaus on rakkaus. Rakkaus ja musiikki.

Lauluja Rakastaville


Lauluja Rakastaville

VHY2015_ViihdeMinulle laulu = taikaa. 

Minun lahjani on kuulla se, mikä teidän rakkaustarinassanne on kaikista tosinta, kauneinta ja ainutkertaisinta ja kirkastaa, voimistaa ja tuoda se näkyväksi, henkeäsalpaavan kauniisti kaikuvaksi Teidän Laulussanne.

Lea ja Reino hääpäivänään 13.10.2012: Tahdon

lea-ja-reino-kakku-suudelm

”Olemme kuunnelleet levyä kostein silmin
ja sanat eivät riitä kuvaamaan tunneryöppyä, jonka laulu yhä uudelleen herättää. Muistot nousevat täydestä kappelillisesta läheisiämme kuuntelemassa sinun sanojasi ja säveliäsi meille ja meistä. Tavoitit niin tarkasti ja syvällisesti meidän rakkautemme, suhteemme ja arkemme luonteen sanoissasi.
Ihana äänesi
ja ennen kaikkea herkän vahva tulkintasi sopivat täydellisesti valitsemaamme tilaan,
tilaisuuden tunnelmaan ja meihin.”

-Lea, joka loi yhdessä miehensä Reinon kanssa laulun ”Tahdon” hääpäiväkseen 13.10.2012

      Tahdon-Lean-ja-Reinon-laulu

Iida ja Jarmo hääpäivänään 14 . 9 . 2013: ”Kaiken”Iida ja Jarmo

Iida ja Jarmo ovat yksi harmonisimmista tapaamistani pariskunnista. Heitä katsellessani ymmärsin sen, mitä tarkoitetaan, että kaksi ihmistä on samasta puusta veistetty.
He todella ovat.
Istuessamme alas puhumaan siitä, mikä heidät toi ja mikä heitä pitää yhdessä, siitä mitä he toisissaan eniten kunnioittavat ja ihailevat, sekä niistä tavoista, joilla rakkaus näkyy heidän arjessaan,
oli yksi vastaus, joka toistui kerta toisensa jälkeen:
”Kaikki/kaikkea,/kaikessa”.Näistä aineksista ei voinut syntyä kuin kappale, jonka nimi on yksinkertaisesti: Kaiken.

Jarmon sanoin:
”Lauluntekoprosessi toi mahtavasti lisäsyvyyttä matkaan kohti hääpäivää.Odotimme kärsimättömänä laulun valmistumista ja se hetki, kun saimme kappaleen ensimmäisen kerran kuunneltavaksemme… Vieläkin liikutun, kun ajattelen tätä. 
Laulussa kiteytyi se mitä Iidan ja minun välillä on.Olemme kuunnelleet laulua häittemme jälkeen monesti. Laulun kuunteleminen vie mukanaan hääpäivään ja vihkitilaisuuteen, ja sen avulla pääsemme vielä paremmin palaamaan takaisin häätunteeseen ja elämään sitä hetkeä uudestaan ja uudestaan…Laulu ylitti kaikki suurimmatkin odotukset. Sen arvo on meille mittaamaton. Tunteen syvyyttä on täysin mahdoton kuvata toiselle, ainoa tapa on kokea se itse!”

Ville ja Emmi hääpäivänään 10.08.2013: ”Sinä olet hän”

NETTISIVUT emmi-ja-ville”Kun kuuntelen laulua tänään olisi kuin elämä muistuttaisi minua siitä että tämä on jotain jonka vuoksi kannattaa taistella ja unelmoida.  On vaikea laittaa mitään hintaa sille, että että ammattilainen laitta sydämensä likoon puolestamme. Oli ihanaa saada kuulla oma tarinamme kerrottua meille ja rakkaillemme tuona suurena päivänä. Kiitos, että laitot sydämesi tähän lauluun. Se elää ja kasvaa kanssamme.”

-Ville, joka loi yhdessä vaimonsa Emmin kanssa laulun ”Sinä olet hän” hääpäiväkseen 10.08.2015

 

      Sinä-olet-hän-Master

 

Amylta Frankille häiden 16. vuosipäivänä : ”What Beauty is to Me”

Amy beautiful“Jokaikinen laulun luomisen vaihe Alman kanssa on ollut taianomainen. Ihan. Joka. Ikinen. Lähtien ensimmäisestä keskustelustamme, jossa hän kysymyksillään ohjasi minut näkemään syvästi parisuhteemme kauneuden,siihen hetkeen, kun kuulin laulun ja luin sen sanat ensikertaa, ja sain jakaa sen rakkaani kanssa. Alman kyky kutoa tarinamme lauluksi ja tulkita tämä laulu upeasti on tehnyt tästä kappaleesta yhden arvokkaimmista lahjoista, joita olen koskaan antanut.”

Amy Palko, joka antoi miehelleen Frankille lahjaksi kappaleen ”What Beauty is to Me”, heidän avioliittonsa 16.vuosipäivänään

 

      What Beauty Is To Me - Lahja Amylta Frankille - Alma Sipilä

 

Lue lisää Teidän laulustanne

Unohtumattomana osana hääjuhlaanne

Lahjana yhteisen elämänne varrella