KESKUSTELUTUKI

Olen koulutukseltani psykologi, mutta koen työni ennemmin kuuntelun ja kohtaamisen ammattilaisuudeksi. 

Tavoitteeni on, että jo ensimmäisellä tapaamiskerralla löydämme mieleesi vähän enemmän selkeyttä, rintakehääsi vähän enemmän tilaa hengittää. Minun tärkein tehtäväni on osata kuunnella, osata kuulla ja kysyä ne oleelliset kysymykset, joiden kautta sinä voit löytää jotain siitä, mikä sinulle on totta ja oikein.

Tapaamisissa kanssani voit puhua mistä vain, asioista niiden oikeilla nimillä.

Otamme elämän tosiasiat tosissamme, muttemme liian vakavasti. Tilaa on kyynelille, mutta sitä on myös naurulle. 

Jos kaipaat selkeyttä nykyiseen elämäntilanteeseesi ja -hetkeesi, keinoja helpottaa ahdistuksen, uupumuksen tai hämmennyksen tunteita -taikka tukea elämän pienten tai suurten haastekysymysten ratkaisemiseen -
minä olen täällä sinua varten.
 
"Yhdessä vietetty tuntimme antoi mahdollisuuden pohtia elämää ja sen tuomia hetkiä syvällisesti ja kiireettömän lämpimästi. Se antoi hyviä näkökulmia ja uusia havaintoja omiin ehkä välillä jumiutuneisiinkin mielikuviin ja tuntoihin. Keskustelun edetessä tunsin, kuinka vuosia vaivannut syyllisyyden vyyhti alkoi purkautua sisälläni. Se ikäänkuin purkautui kuin tiukka lankakerä keventäen samalla sisäistä oloani huomattavasti. Sain valtavasti energiaa. Oloni vapautui huomattavasti."

-Katri 
 

"Sain kurkistuksen itseeni ja eri näkökulmiin. Sain oivalluksia, rauhaa, hyväksyntää. Nähdyksi tulemista. Ymmärretyksi tulemista. Inhimillisyyttä. Sain selkeyttä ja suuntia. Raikkaita ajatuksia, vaihtoehtoja.
Voimaa ja toivoa." 

-Jonna

"
Yhdessä vietetty tuntimme antoi minulle rauhaa, selkeyttä, ymmärrystä ja armollisuutta oman itseni, käyttäytymiseni, ajatusteni ja tunteitteni suhteen. 

Alma antoi minulle tuon tunnin ajan jakamattoman huomionsa, mikä jo itsessään on nykyaikana todella arvokasta. Hän kuunteli, kysyi tarkentavia kysymyksiä, johdatti minua itseni äärelle näkemään, mistä elämäntilanteeni hankalat tilanteet mahdollisesti johtuvat ja mistä voisin helpotusta tai ratkaisuja etsiä ja löytää."

 -"Anne"

 

TAUSTASTANI
-Valmistuin psykologiksi Tampereen yliopistosta vuonna 2013.
-Yritykseni ja yksilötyön asiakkaiden kanssa aloitin vuonna 2010.
-Kehollisuus kaikkine vivahteineen on keskeinen osa ymmärrystäni hyvinvoinnista. Olen tutkinut tätä kouluttautumalla mm. Tanssi- ja liiketerapeuttisten menetelmien sekä Nia Bluebelt -ohjaajaksi
-Tällä hetkellä syvennän vuorovaikutustyön osaamistani Wayfinder Life Coach -koulutuksessa.  

 

HINNASTO 

Käytän tällä hetkellä joustavaa hinnoittelua, sillä tiedän monen taloudelliseen tilanteeseen liittyvän juuri nyt stressiä ja/tai epävarmuutta. Voit valita oman tilanteeseesi mukaan joko 70€:n, 60€:n tai 50€:n tapaamishinnan (työskentelyaika aina 60min) . 

Mikäli ajatus kanssani työskentelystä tuntuu sinulle oikealta, mutta taloudellisesti yhä mahdottomalta, olethan minuun suoraan yhteydessä sähköpostitse, ja mietitään sinulle sopiva ratkaisu.