KESKUSTELUTUKI

Oman elämän tarvitsee tuntua - omalta.

Kokemus siitä, että voimme olla kotonamme, syvästi - omassa elämässämme, valinnoissamme, kehossamme, ihmissuhteissamme  - kotonamme, syvästi hengittäen, oman itsemme kanssa, on kallisarvoisinta, mitä tiedän. 

 Se on vapaus, jota toivon meistä ihan jokaiselle. 

JOS HAASTEENASI ON (esimerkiksi): 

-Kokemus siitä, että omassa elämässä ei tunnu olevan oikealta tuntuvaa suuntaa tai fokusta

-Haastava elämäntilanne, jossa täydesti sinun hyvinvointisi puolella oleva, läsnäoleva ja lämmin tukihenkilö olisi arvokas lahja itsellesi 


-Kokemus itseluottamuksen puutteesta - epävarmuus siitä, osaatko, pystytkö, voitko - kuka sinä olet tähän ryhtymään... (mikä ikinä se tämä onkaan :)) 

-Haasteet ihmissuhteissa - tunne siitä, ettet osaa "olla oma itsesi" toisten seurassa tai epävarmuus siitä, ovatko ne suhteet, jotka ovat ympärilläsi, sinulle ne *oikeat* 

-Yksinäisyys, eksyneisyyden tunne, ahdistus, josta et ehkä edes oikein saa kiinni (mistä se tulee, mihin se minua tahtoo viedä?) 

-Vaikeus tehdä päätöksiä ja luottaa omaan kykyyn tehdä niitä

OLISI ISO ILO OLLA SINUN TUKENASI. 

KUVA: EMMI KAVILLO/ARIAPORTRAITS

KUVA: EMMI KAVILLO/ARIAPORTRAITS

MINUSTA:
-Aloitin yksilötyön asiakkaiden kanssa v. 2010.

-Valmistuin psykologiksi Tampereen yliopistosta v. 2013. 

-Jokaisen asiakkaan tarina ja kokemus on minulle yhä täysin ainutlaatuinen, enkä usko koskaan kyllästyväni siihen, että saan työkseni jakaa ja selkeyttää tätä elämää yhdessä toisten kanssa 

-Psykologian lisäksi olen opiskellut mm. luovien menetelmien käyttöä surutyössä (Creative Grief Coaching Academy), tanssi- ja liiketerapiaa, tanssia, laulua ja lauluntekemistä, luovuutta, sekä parhaillaan valmentavia työkaluja oman elämän tien selkeyttämisessä (Wayfinder Life Coach Training; Martha Beck Inc) 

Tavoitteeni on, että jo ensimmäisellä tapaamiskerralla löydämme mieleesi vähän enemmän selkeyttä, rintakehääsi vähän enemmän tilaa hengittää. Minun tärkein tehtäväni on osata kuunnella, pysyä läsnä ja kysyä ne oleelliset kysymykset, joiden kautta sinä voit löytää jotain siitä, mikä sinulle on totta ja oikein.
 

"Alma antoi minulle tuon tunnin ajan jakamattoman huomionsa, mikä jo itsessään on nykyaikana todella arvokasta. Hän kuunteli, kysyi tarkentavia kysymyksiä, johdatti minua itseni äärelle näkemään, mistä elämäntilanteeni hankalat tilanteet mahdollisesti johtuvat ja mistä voisin helpotusta tai ratkaisuja etsiä ja löytää." 

                                                                                                                                                                 -Anne

Kun saamme sanoa asiat ääneen, puhua niistä niiden oikeilla nimillä, tilassa jossa meidät kuullaan, muttei arvostella alkaa hahmottua se, mikä meille on todella totta, ja mikä ei, sekä se, missä kohtaa kerromme itsellemme julmempaa tarinaa ja teemme elämästämme raskaampaa kuin mitä sen tarvitsee olla. 
 

"Keskustelun edetessä tunsin, kuinka vuosia vaivannut syyllisyyden vyyhti alkoi purkautua sisälläni. Se ikäänkuin purkautui kuin tiukka lankakerä keventäen samalla sisäistä oloani huomattavasti. Sain valtavasti energiaa. Oloni vapautui huomattavasti." 

                                                                                                                                                                  -Katri 

Kun otamme aikaa pysähtyä itsemme ja elämämme äärelle, tulemme väistämättä kirkastaneeksi sitä, mikä on todella oleellista, sekä sitä, mistä voimme päästää rohkeasti irti. Elämä kevenee sitä kohtaamalla. 
 

"Sain kurkistuksen itseeni ja eri näkökulmiin. Sain oivalluksia, rauhaa, hyväksyntää. Sain selkeyttä ja suuntia. Raikkaita ajatuksia, vaihtoehtoja. 
Voimaa ja toivoa."  

-Jonna

HINNASTO 

Työskentelysessiot: 
95€/60 min. 

Alennusryhmät (en kysy sinulta tästä todistusta, vaan jos koet tarvitsevasi tämän matalamman työskentelyhinnan, asia on sillä selvä) 
75€/60 min
 

Kaikki työskentelyni tapahtuu tällä hetkenä joko puhelimitse tai videoitse.

Jäikö joku mietityttämään? Vastaan kysymyksiisi kovin mielelläni!